woensdag 26 januari 2011

Update herdenking

Wij zijn nog druk in de weer met het regelen van de herdenking c.q. uitvaart van Beatrijs. Dat is een beetje ingewikkeld ivm verschil in regelgeving tussen Nederland en Belgiƫ.

Vooralsnog is duidelijk dat de herdenking NIET komende zaterdag plaats kan vinden. Beatrijs zal volgende week (waarschijnlijk dinsdag) worden gecremeerd. Zoals in Belgiƫ gebruikelijk gebeurd dit niet in het bijzijn van de nabestaanden. De herdenking wordt dan ook gepland op een ander moment. Wij hebben een voorkeur voor zaterdag 5 februari, maar dat staat nog niet vast.

Intussen is er nog gelegenheid tot het nemen van afscheid van Beatrijs. Ze ligt opgebaard in het St Vincentius Hospitaal in Antwerpen. Nog tot en met maandag 31 januari kunt u er terecht van 14:30 tot 18:30 op doordeweekse dagen en van 10:00 tot 14:00 in het weekend.

Dit bericht is ook gestuurd naar alle email adressen in ons bestand. Wilt u graag op de hoogte blijven van de de herdenking van Beatrijs? En heeft u dit bericht niet per email ontvangen? Schrijf u dan hier in op onze adressenlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten